blev tvungen...

Orkade inte skriva i söndags men jag skriver det ändå nu. Jag blev så glad sammtidigt som att jag var tvungen att rida och köpa något som är väldigt bra, men nu när jag som nu var utte och levlade princess var det kanske sådär. Fast det är altid roligt att veta att man har 10000sj i väskan ;D
....att köpa något för att väskan blev full med pengar och det kom upp en lapp:
så jag red till silverglade byn, För där fanns det en sak jag jätte gärna ville ha så självklart köpte jag det. Det var dom svarta jeansen.
Ska ha dom till min tävlings outfit så jag säger bara dätta ;D

Väligt inställd

Blev idag vänligt inställd vid observatoriet, varför jag inte har blivit det tidigare är för att jag inte tyckt det har varit så roligt med dom blåa uppdragen han har. Men det var ganska mycket jag gick upp i level idag både dom blåa och dom gula. Jag vallde att Julie tyckte nog hon passade mäst för att jobba i affären.
Så här såg det ut på min stappel först:
Och sedan efter uppdragen:
Inte så mycket men det går framot för mig ;D

dålig bloggning

förlåt för dålig bloggning och det är för att jag har haft fullt upp irl. Det kommer tyvär bli ännu dåligare updatering, för att jag ska imorgon åka till stockholm och kommer vara där ända tills fredag kväll. Kommer kanske göra några tidsinställda inlägg men det är beroende på hur mycket jag hinner ;D

veckans uppdatering!

Hej!
Denna veckas uppdatering innehåller nya uppdrag uppe vid Observatoriet!

Nya uppdrag:
- Mario uppe vid Observatoriet behöver din hjälp. Han är en upptagen man med mycket att göra om dagarna och han uppskattar all hjälp han kan få! Rid till Observatoriet och prata med honom. Dessa uppdrag fungerar precis som de i Vingårdens Trädgård. Rid dit varje dag och hjälp honom för att förbättra ditt rykte med A.A.E!
Mario är en upptagen man och han behöver din hjälp!

Mer utrymme i för kläder och utrustning:
- Garderoben i ditt hemstall är nu större med två extra flikar för kläder och utrustning!

Kommentar: Jätte bra med mer utrymme även fast jag inte har så mycket kläder eller utrustning.

Trokigt

Jag och Emma S lekte att vi inte var star rider och red runt, med dom kläderna man hade när man pricis började spela en gång i tiden. Det var inte så där jätte roligt för några som är star rider säger fulla saker till än för att man inte är star rider ;(. Men nu är jag ju star rider och behöver inte bry mig om det dom säger. Jag tycker man ska tänka på vad man säger innan man sägar det till båda dom som inte är star rider och till dom som är star rider, för det är inte roligt när någon kommer och säger fulla saker till en.
Det var lite svårt att undvika att man inte kunde hoppa eller springa så fort och sen var vi ju i dom områderna som dom som inte är star rider kan vara på, Hade kvar nästan alla mina start utrustnings kläder och utrustning.

Min dag med kompisar

Idag var jag och Izabella och badade vid törneklipporna. Det blev inte så länge för sen var hon tvungen att logga ut. Hon är inte star rider och därför fick vi vara där men vi hade det roligt ;D
Sen när hon loggade kom Tuva och Andrea och frågade om jag ville vara med dom och jag sa ja ;D. Vi red runt och pratade, och vi hade lektioner för varandra i moorland. Andrea var inte heller star rider så vi fick vara där hon kunde vara.
Sen var Alexandra med en stund tills Andrea skulle äta. ( fick inte med någon bild) Så det var jag och Tuva kvar vi red till ridhuset en liten stund och sedan till gåd. Vi är nu kompisar jag och Tuva ;D

Varit borta i helgen

Förlåt att jag glömde säga det men jag har varit borta nu i helgen och kommit hem runt 11 på kvällen (irl). Igår fick jag strässa igenom några banor för att träna princess. Jag hade försökt att göra alla banor varje dag men nu gick det ju inte, men idag tror jag faktiskt hon blir i level 8 ;D. Föresten nu när det var skolavslutning så fick jag 700kr (irl) så vad tycker ni jag ska använda dom för? Jag har tänkt till Lifetime men vet inte, om det blir Lifetime så blir det när mitt star rider just nu går ut men har inte bestämmt mig än. Jag har just nu Star rider i 6 månader så det kommer gå ut: 2013-09-25. det är ganske länge kvar. Hade också tänkt om jag har tur tajma in det med "Dubbla star coins i helgen" för då tjänar jag mer på det. Tycker ni jag ska köpa Lifetime när mitt star rider går ut?

veckans kluring

Har tänkt att ha Veckans kluring från torsdagar till torsdagar eller fredagar till fredagar?
Här kommer denna veckans kluring:
Vart finns denna, den finns på två ställen? medel svår:
 
 
Svar på förra veckans kluring:
Det var James i fort pintas armband
 
Dom som hade rätt:
Abbie Waterburg
Izabella Moonnight
Rebecca Rainstar
Emma ( du får rätt men du hade stavat fel men jag förstod endå vad du menade.
Skriv hellst också efternamnet)

Spirit: Here I am

ska lite då och då lägga ut låtar på bloggen jag tycker är bra, här kommer låten:
 
Here I am!
This is me
There´s nowhere else on earth I´d rather be
Here I am,
Just me and you,
Tonight we´ll make our dreams come true....
It´s a new world!
It´s a new start
It´s alive with the beating of a young heart
It´s a new day!
In a new plan!
I´ve been waiting for you
Here I am!
Here we are
We´ve just begun
And after all this time my time has come
Yeah, here we are
Still going strong!
Right here in the place where we belong
Ooh! it´s a new world
It´s a new start
It´s a alive with the beating of a young heart
It´s a new day!
It´s a new plan!
I´ve been waiting for you....
Here I am!
Yeah, Here I am!
Here I am!
Yeeaah!
Waiting for you...
Here I am!
This is me
There´s nowhere else on earth I´d rather be
Here I am,
Just me and you,
Tonight we´ll make our dreams come true....
Ooh!
It´s a new world!
It´s a new start!
It´s alive with the beating of a young heart
It´s a new day!
In a new plan!
I´ve been waiting for you
Ooh!
It´s a new world!
It´s a new start!
It´s alive with the beating of a young heart
It´s a new day!
In a new plan!
I´ve been waiting for you
Ooh.....
Here I am....
Here I am....
Ooh..
I´m next to you....
And suddenly the world, is al brand new!
Here I am!
Here I am
I´m gonna stay!
Now there´s nothing standing in our way
Ooh!
Here I am!
Here I am....
This is me
 
Slut

Ny klubb Moon Friends

Har nu tillsammans med Emma Soutknight skapat en ny klubb med namn Moon Friends (MF).
Om ni har det som reglerna säger och vill vara med så skriv en komentar så får du vara med i klubben, Jag eller Emma kommer skicka ett brev till dig i sso om man vill vara med.
Vi har hittils tre regler i klubben för att få vara med:
  • Vara star rider
  • Vara i minst level 10
  • Vara snälla mot varandra
 

Frieser!

Nu när jag var hos steve sa han att om jag ville kunde jag få en av hanns frieser hästar biligare. För orginal priset var 1299sc och jag kunde få en frieser idag för 990sc om jag ville ha en. Självklart gick jag bort till dom och tittade en liten stund på dem. Det tog inte lång tid fören jag fastnade för en av dom <3. Jag köpte henne för 990sc. Hon heter Midnightprincess men kallas för Princess. Hon är tränad på mest dressyr, så jag kommer satsa på dressyr med hanne och försöka komma jätte långt upp på topp listorna i dressyren. Hon har graciösa steg i skrit,trav och galopp. När hon galopperar käns det som att hon svävar. Dressyren tycker hon är roligast men hon hoppar också.
Lite info, mer kommer:
Namn: Midnightprincess (Princess)
Kön: sto
Ras: Frieser
Mankhöjd: 160cm
Ålder: 9 år
Inriktning: Dressyr
Färg: kol svart
 

Vackra Frieserhästar!

Hejsan alla!
Denna veckas uppdatering innehåller vackra Frieserhästar!

Frieserhästar:
- Tre vackra Frieserhästar har anlänt till Steves Gård! Frieserhästarna är lite annorlunda än de andra hästarna på Jorvik...

På vilket sätt är Frieserhästarna annorlunda?
  • De lyfter benen högre när de travar och galopperar!
  • Deras man rör sig i vinden!
  • De är större än de andra hästarna på Jorvik! (Detta betyder inte att de är snabbare)
  • Man måste vara en erfaren ryttare för att kunna rida på Frieserhästarna! (Din karaktär måste vara i level 12)
Releasepris är 990 Star Coins. (Ordinarie pris är 1299 Star Coins)

Frieserhästarna är mycket större än de andra hästarna på Jorvik!
De är så graciösa!

Kommentar: vad fina dom är. Roligt att dom går annorlunda det är jätte fint tycker jag, och att dom rör på sig när dom står still är också väldigt roligt men det är tråkigt att det bara är freser hästar som gör det och inte alla hästar. Jag tycker alla tre hästarna var fina och väl gjorda.

mlc 18.00

Nu har Wild vinnit ett silver i mlc, duktig pojke :D I wilds samling har han alla mlc roseter, så nu ska jag börja försöka ta gådc istället för mlc.
 

oj och mlc kl. 20.00

Har haft ridning irl så har inte blivit någon bloggning. När jag loggade in så var det mlc :D och det var jag med på. Jag klarade allt felfritt altså jätte bra och det blev ett guld :D. MEN när jag kom imål kom jag på en sak. Kan ni gissa? jag kom på att jag hade start hästskorna, slarviga mig jag kan ju inte ha min tävlings häst med dåliga skor så direkt efter red jag till valedale och köpte dom bästa skorna dom hade. Red sedan till Conrad Marsdeen som skode om wilds hovar. Så nu kanske det kommer gå ennu bättre på championt får vi hoppas.
hästskorna i valedale, dom bästa dom har :D
Före: kolla wilds färdigheter!
Efter: med dom nya hästskorna!

Alice välkomen hem :D

Var i djuraffären idag och tittade på alla söta djur som fanns där. När jag såg den brun fläckiga valpen fastnade jag direkt för den. Jag köpte henne och nu heter hon Alice. Jag hoppas att Alice och Tindra blir vänner snabbt. Wild värkar blivit kompis med henne, så hon kommer få följa med när jag och wild är utte och rider. Jag köpte en vit väska till henne också, tyckte den passade henne.
välkomen hem till mig Alice :D

vdc 22.00

jag och wild kom 6a i vdc. Det började jätte dåligt men vi kom upp till en 6a plats :D

mlc 20.00

Var med i mlc med wild och vi kom 3a :D. Vi snudade vid ett hinder anars gick det jätte bra. Wilds första roset och det är hanns 3dje champion :D
Han är jätte stolt :D
 

fgc 22.00

Kom 5a i fgc kl. 22.00 med wild. Det käns som att wild tycker om att komma 5a.
Innan fgc så köpte jag ett per nya tävligs stövlar. så här ser min tävlings outfit ut hitils det saknas bara dom svarta jeansen.

fpc 20.00

Idag var det första gången jag körde fpc och det var desutom med wild. Vi snudade ett hinder och fick två höbalar på oss annars gick det supper bra. Det slutade med en 5a plats. Jätte bra för att vara wilds första champion och mitt första fpc :D

nästa veckas uppdatering :D

Hejsan allihopa!
Vi är stolta att kunna presentera vår senaste medlem i Jorviks hästfamilj, Frieserhästen!
Denna majestätiska skönheten kommer till Jorvik nästa vecka!

Frieserhästar:
- Tre vackra Frieserhästar kommer anlända till Jorvik nästa vecka! Frieserhästarna kommer vara större än de vanliga hästarna på Jorvik och de kommer i tre olika svarta nyanser. Vi hoppas att du kommer gilla dessa vackra hästar lika mycket som vi gör!
Vilken skönhet!

Komentar: åååå gud vad fin jag är helt säker på att det kommer stå en sådan i mitt stall nästa vecka :D.
Om inte dem är dyrare än 2000 sc, men dom sa när häst uppdateringen kom att hästarna kommer max att kosta 1500. Jag hoppas verkligen det :D kolla dom har hovskägg, jätte lång man och är större än de vanliga hästarna. sso har värkligen lagt ner tid på dom och det var det värt :D

nya benskydd

Var i gåd och kollade runt i affärerna och det blev ett par benskydd. Dom är svarta och vita:

veckans kluring

Jag ska nu börja med veckans kluring. Det kan vara en persons hatt eller en sak. Ni ska kommentera om ni vet eller tror vem eller vad det är. Svaret kommer komma när nästa kluring kommer då det också kommer stå vilka som hade rätt.
 
Denna veckans kluring är kanske lätt. Vems armband är det:

entligen!

Som rubriken säger så är entligen wilddream i level 15 nu. Det är skönt att få kuna vila lite efter allt slit, tills nästa häst kommer. Wilddreams pappa var en berömd tävlings häst med namnet Power, han var en jätte duktlig terräng häst som vann det mästa. Nu hoppas jag att Wilddream kommer ta över hanns plats i topplistorna.
 
ps. det kommer inte bli så många inlägg denna veckan för att har fult upp irl.

Södra jorvik

JJJJAAAA nu tror jag det närmar sig att södra jorvik öppnar för nu har dom satt ut platserna nu deta är dom som jag har hittat. Kanske jag missar någon men jag försöker få med alla :D
  • Västra Eponia
  • Södra Epona
  • De bortglömda fälten
  • Det gamla trädet
  • Brådnäset
  • Grådaggsbergen
  • Bedrövade Dews farm
  • Devil´s gap
  • Jorvikstallets bygd
  • Jorvikstallet
  • Jorvikstallets stall
  • Jorvikstallets arena
  • Västerros gård
  • Paddockön
  • Sjöhästklippan
  • Sjöhäststranden
  • Gröndal
  • Låggården
  • Höggården
  • Piratgrottan
  • Fort Maria
  • Solnedgångens holmar
  • Nya hill crest
  • Nya hill crest-stallet
  • Gamla hill crest
  • Det stora dundret
  • Fornåsborgen
  • Eponasjön
  • Östra sluttningarna
  • Grytan
  • Vrakkusten
  • Den brutna tandens ö
  • buttergood stallet
tror det var alla fast det var en till som heter " LocationwolfhellInn_name" fast den kommer nog heta något annat :D

Ändra din hästs man och svans!

Hejsan allihopa!
Du kan nu ändra din hästs man och svans!

Häst-stylist:
- Två häst-stylister har flyttat till Jorvik! Den ena har bosatt sig vid Steves gård och den andra finns i Västkobbens Fiskeby. Rid dit och styla om din häst!
Styla om din hästs man och svans!

Uppdrag:
- Fortsätt arbeta med Vingårdens trädgård även denna vecka! Den börjar verkligen ta sig!

Nya kläder och utrustning:
- Mer kläder och utrustning finns nu i butiken bredvid Björn och Agnethas hus i Vingårdens trädgård!

Vinnare i postertävlingen:
- Tack så hemskt mycket för alla fina screenshots ni har skickat till oss! Vi har nu dragit de tre lyckliga vinnarna och här har vi dom!
Olivia Flowernight och Angelprincess!
Nova Wolfnight och Darkblaze!
Ashley Blueforest och Rubyrain!

onsdag

på onstags uppdateringen imorgon hoppas jag det kommer nya hästar, för jag tror det kommer nya hästar dena veckan eller nästa vecka. Jag skulle då vilja ha american paint horse, appaloosa eller andalusier. Vill också ha häst frisör och att affären i sgb öppnar. Hoppas det blir något sånt :D

veckans fail

Märkte nu när jag var i fg att vissa delar av staketat med fåren i var borta. Kan vara på dom ställena som jag lagat på innan idag som blåa uppdrag. Konstigt såg det ut iallafall. Första bilden glömde jag att ta bort gränssnittet, samtidigt som jag körde firgrove-loppet så bilden kanske inte blev så bra.
 

Becca och emma

Red idag tillsamans med Becca och emma. Vi red runt i moorland och fort pinta. Varför vi var där var för att emma inte var star rider och beccas star rider har precis tagit slut. Men vi hade roligt ändå :D

mlc 18.00

kom 4och det var samma som i fgc att jag nudade en av dom första hindrerna.
Jag har väldigt otur just nu.

Mina ögon

Har inte set det förut men titta man har svarta prickar i ögonen, jag lovar att det inte är jag som har målat till det. Hoppas att det är inte bara jag som har det. Har du det?
 

fgc kl. 16.00

Var med i fgc det gick sådär. Jag slog i första hindret och sedan gick allt jätte bra.
Det slutade med en femte plats.

:D

Har nu kört alla lopp på jorvik och jag vet att wilddream kommer att vara i level 14 imorgon :D
 
Har varit på ridning irl idag därför har det inte blivit någon bloggning.

Sommar Outfit ljusblå och vit

Hjälm: Valedale
Linne: uppdrag ?
Hanskar: Vingården
Byxor: Silverglade byn
Skor: Silverglade byn
 
Träns: Firgrove
Sadel: Marleys
Schabrak: Fort pinta
Benlindor: Fort pinta
Svans blomma: Fort pinta

Levling

Levlade wilddream igår så därför blev det bara ett inlägg. Wilddream är nu precis i mitten i stapeln för att komma till level 14. Mitt mål är att få honom till level 15 innan sommarlovet. Tror ni jag klarar det?

köpt vita saker :D

Handlade lite sommar kläder och utrustning. Kännde att jag behövde lite vita saker hihi.
Det blev vita skor från sgb, vit sadel från marleys och ett vitt schabrak från fort finta.

handlat irl

Har varit borta idag och handlat katt saker irl för mina katter fyller 5 år imorgon :D
Därför har det inte blivit några inlägg men nu kommer det komma några stycken.

Inlägg

har inte blivit några inlägg nu det sista för har hållt på med min poolen irl.