Gott nytt år allesammans! 2013-12-26

Hej allihopa!
Gott nytt år och tack alla spelare för ett fantastiskt år! Ni anar inte hur glada vi är att ni spelar och att ni tycker om Star Stable lika mycket som vi gör. Nu ser vi fram emot ett fantastiskt 2014 tillsammans med er!

Nyårsbutiker:
- Samla alla dina vänner och klä upp er till nyår! Det finns nyårsbutiker fullproppade med pampiga raketer och superfina klänningar i alla stora byar runtomkring Jorvik.

Raketer:
- Skjut av raketer med alla dina vänner och fira in det nya året! Raketerna går att avfyra på bestämda platser runtomkring på Jorvik. Raketerna hittar ni i nyårsbutikerna!

Tips! Avfyra raketerna tillsammans med dina vänner så blir fyrverkeriet ännu mäktigare!
 Gott nytt år!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider är uppdateringen den 1:e januari, flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Arabhästar har kommit till Jorvik och julafton närmar sig med stormsteg!

Hej allihopa!
Julstämningen på Jorvik blir bara bättre och bättre för varje dag som går och Jorvik är juligare än någonsin!

Juluppdrag i Silverglade:
- Nu är vi inne på den sista slutspurten innan allt julstök ska vara klart! Fortsätt hjälp invånarna i Jorvik med julstöket. När du väl har utfört alla juluppdrag så väntar säkerligen en rolig överraskning eller två!

Nya hästar:
- De efterlängtade Arabhästarna har kommit till Skördebygden! Araberna har en helt unik modell och de tar sig fram på ett lätt och elegant sätt. Dessa skönheter finns i färgerna svart, skimmel och palomino och du hittar dem hos familjen Goldspur! Man måste vara en erfaren ryttare för att kunna rida på Arabhästarna. Därför måste din karaktär ha nått upp till level 10.
 Underbara Arabhästar!

Dagliga julbestyr:
- Jultomten i Jarlaheim behöver hjälp med julklappsutdelningen! Rid och prata med honom och se om du kan hjälpa till på något sätt. För alla dagliga juluppdrag får du antingen Julfragment eller Julönskningar! Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp. 

Julsticknings-bugg:
- Igår hade vissa spelare problem med att slutföra julbestyret "Sticka julstrumpor". Vi har nu gjort en uppdatering och uppdraget finns tillgängligt även idag för de som inte lyckades slutföra uppdraget. Som kompensation kan man tappa glögg hos Baronessan även på onsdagar, man kan stoppa ännu fler korvar på fredagar och julstjärnan blåser bort även på tisdagar!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider kommer uppdateringen onsdagen den 25:e december bli framskjuten till torsdagen den 26:e december!
- Samma gäller uppdateringen den 1:e januari, den är flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Tjuvkik! 2013-12-17

Ingen jul utan snö!

Hej allihopa!
Nu har den efterlängtade snön landat på Jorvik och klätt åkrar, fält och skog i en vacker vinterskrud!

Juluppdrag i Silverglade:
- Den vita julen är äntligen kommen men det är fortfarande mycket att göra innan julafton! Fortsätt hjälp invånarna i Silverglade få ordning på julmyset!
 Vackert glittrande snö täcker Jorvik!

Dagliga julbestyr:
- De dagliga julbestyren blir fler och fler ju närmre jul vi kommer. Det finns massor av traditionellt julpyssel att sysselsätta sig med. Se efter om du hittar någon som behöver hjälp med allt roligt som ska göras. Invånarna är tacksamma över all hjälp de kan få och kommer säkerligen belöna dig med antingen Julfragment eller Julönskningar! Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp. 

Julbutiker:
- Lucia är en tradition som Jorvikborna anamat. Lucia är ljusets högtid och traditionellt sett klär man upp sig i en vit skrud och bär en vacker ljuskrona på huvudet. Rid till julbutikerna och kolla in de fina Lucia-kläderna!

Klä er i era finaste julkläder, ta en screenshot och lägg upp den bästa bilden på facebook så skapar vi ett juligt album!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider kommer uppdateringen onsdagen den 25:e december bli framskjuten till torsdagen den 26:e december!
- Samma gäller uppdateringen den 1:e januari, den är flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Julstöket fortsätter denna vecka!

Hej allihopa!
Än finns det mycket att göra inför jul, och Rådsman i Silvergladebyn behöver din hjälp denna vecka!

Juluppdrag i Silverglade:
- Julstöket på Jorvik fortsätter även denna vecka! Det är mycket som ska bli klart innan julafton och Rådsman i Silvergladebyn vill att julen ska bli så mysig som möjligt!
 Hjälp Rådsman även denna vecka!

Dagliga julbestyr:
- Ju närmre jul vi kommer desto fler kommer behöva din hjälp med diverse julbestyr. Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp! Dessa dagliga uppdrag kommer ge dig Julfragment eller Julönskningar.

Julbutiker:
- Utbudet i julbutikerna i Moorlandstallet, Silvergladebyn, Västkobbens Fiskeby och i Jarlaheim har ökat denna vecka! Rid och kolla in de nya juliga kläderna och utrustningen!
 

Julen är på intåg i Jorvik!

Hej allihopa!
Det är mycket som ska göras inför julen på Jorvik och i vanlig ordning börjar julbestyren redan nu! Meteorologerna på Jorvik lovar en vit jul, men de har hört att den kommer lite sent i år...

Juluppdrag i Silverglade:
- Jul är något som alla på Jorvik fullkomligt älskar. Men för att få en så bra jul som möjligt så är det mycket som ska falla på plats och Rådsman i Silvergladebyn behöver hjälp med det traditionella julstöket i år igen! För att kunna göra juluppdragen måste du vara Star Rider och i level 5 eller mer.

Juluppdrag i Jarlaheim:
- Julen kommer självklart också till Jarlaheim! Rid till torget i Jarlaheim och prata med Jultomten...
 Ho ho ho...

Julönskningar:
- Några av juluppdragen kommer ge dig "Julönskningar" som tack för hjälpen! Dessa Julönskningar kan du byta mot slumpmässiga julklappar hos Jultomten i Jarlaheim. Du kommer kunna få samma julklapp flera gånger av Jultomten då det är helt slumpmässigt vad han ger dig. Det finns runt 50 olika julklappar i säcken!

Såhär funkar det:
  • En Julönskning byts hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
  • Tre Julfragment blir en Julönskning som sedan kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
  • För att kunna genomföra ett byta med Julönskningar eller julfragment måste de föremålen som bytet kräver finnas i din ryggsäck. Man kan alltså inte förvara dem i mitt stall när man ska göra bytet.
  • Du måste vara Star Rider och ha spelat så långt att du kan ta dig till Jarlaheim för att kunna byta in dina Julönskningar mot julklappar hos Jultomten.
Julkul!

Dagliga julbestyr:
- När du har gjort de juluppdrag som finns i Jarlaheim så börjar de dagliga julbestyren! Dessa ger också Julfragment och Julönskningar! De dagliga julbestyren kommer öka vecka för vecka ju närmre jul vi kommer.

Julbutiker:
- Julbutiker har öppnat upp i Moorlandstallet, Silvergladebyn, Västkobbens Fiskeby och i Jarlaheim! Rid och kolla in de härliga Julkläderna och utrustningen! För varje vecka som går kommer nya kläder och utrustning läggas till.

Championatdags i Skördebygden! 2013-11-20

Hej allihopa!
Det är dags för ett nytt utmanande Championat och denna gången har turen kommit till Jorvikstallet!

Nytt Championat:
- Ett nytt fin-fint Championat har öppnat och denna gång är det Jorvikstallet som får äran att hålla i den beryktade tävlingen. I det här Championatet finns det massvis med spännande genvägar, kan du hitta de snabbaste och därmed få den bästa tiden?! Championatet börjar och slutar bakom Sunfield Farm i Skördebygden.
 Ställ upp i det nya Championatet i Jorvikstallet!

Nya Hästar:
- Två ståtliga Andalusier i färgerna Chestnut och Buckskin har kommit till Paddockön! Du måste ha uppnått level 8 för att kunna köpa Andalusierna.
Ståtliga Andalusier!

Fisket har äntligen kommit till Skördebygden!

Hej allihopa!
Nu är Halloween-firandet på Jorvik över för denna gång. Vi hoppas alla hade lika roligt Halloween-firande som vi hade! Denna veckas uppdatering innehåller bland annat en ny skönhetssalong, nya fiskeuppdrag och en ny fiskeshop!

Nya uppdrag:
- Nya legendariska fiskar måste fiskas i Skördebygden! Dessa fiskar måste fångas på olika sätt som utmanar även den mest rutinerade fiskare till det yttersta. Prata med Mrs Pike som bor nedanför Gröndal om att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb, en systerorganisation till Jorviks fiskeklubb. Du måste vara "gillad" med Jorviks fiskeklubb för att få gå med i Södra Jorviks fiskeklubb!

Alla dagliga fiskeuppdrag ger från och med idag fem gånger så mycket ryktespoäng! Det kommer alltså gå fem gånger snabbare att höja sitt rykte med fiskeklubbarna!
 Prata med Mrs Pike!

Ny fiskeshop:
- En ny fiskeshop har öppnats! Där hittar du alla nya coola fiskekläder.

Ny skönhetssalong:
- Salon Belle, en ny skönhetssalong har öppnat sina portar i Jarlaheim. Rid dit och besök Jarlaheims skickligaste frisörer och se de fantastiska frisyrerna de erbjuder!
Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.

Dagliga uppdrag:
- En hel del dagliga uppdrag ger nu mer Jorvik Shillings i belöning till spelaren. Stadsvakten i Jarlaheim har fått sig en åthutning av Stadshuset för sin snålhet och betalar nu bättre. Till och med Ms Drake har motvilligt öppnat plånboken och betalar också mer, även om hon lovar att alla spelare ska få betala extremt dyrt för det här så fort hon får chansen!

Bro-uppdragen:
- Det går nu snabbare att göra uppdragen då du lagar bron! Att reparera bron tog förut sju dagar, nu tar det bara tre dagar om du inte köper byggmaterial från Billy Bulldozer.