Bild länkarna

Har nu äntligen blivit klar med bildlänkarna, fast det kommer säkert komma fler om ett tag ;D Jag tyckte det blev fint att dom hade rundade hörn och att det blev mer välkommnande när det var bilder än bara att det stpg deras namn. Har också lagt en bild på starstable onlines logga (som jag tror det är) som deras bild till länken. Hoppas ni tyckte om dom, har ni någon idée om hur jag mer kan förbätre min blogg komentera gjärna då! ;D
arkiv bild på mig och Moon i äppellunden

Stallhjälpen!

Hejsan allihopa!
Vi får många fantastiska förslag från er spelare mailade till oss med tips om hur vi kan göra Star Stable bättre. En hel del av de funktioner som vi har lagt in har inspirerats av dessa utmärkta förslag! Större höbalar, benlindor, barbackaridning, och möjligheten att ta bort hjälmen för att kunna ta fina bilder är bara några utav förslagen vi fått som vi senare har lagt till i spelet.

Stallhjälpen:
- Under sommaren fick vi in många mail om att det är svårt att ta hand om alla sina hästar när man är borta på semester och inte hade möjlighet att logga in i spelet. Därför introducerar vi Stallhjälpen! Stallhjälpen är en tjej som tar hand om alla dina hästar när du är borta. Du aktiverar Stallhjäplen genom att gå in i ditt hemstall och klicka på anslagstavlan längst bort i ditt stall. Där väljer du hur många dagar du kommer vara borta och när du kommer hem efter semestern igen så kommer alla dina hästar må tipptopp!
 Stallhjälpen!

Nya kläder:
- Nya kläder lagomt till hösten! Hjälmar, handskar, och coola sneakers är nytt i modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

LT

Blev LT i fredags ;D är jätte glad att nu aldrig behöva oroa mig för om mitt star rider går ut + att nu har jag mer sc i min ryggsäck som jag kan köpa saker för i södra jorvik när det öppnar ;D fast nu när jag blev LT så händ det en bugg, jag köpte alla saker i LT shoppen i ml innan jag öppnade breven som jag fick saker ifrån. Så nu har jag två av alla saker förutom glasögonen och western tröjan för dom blev det en för mig.
 

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många!
Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått!

Erbjudandet är tillgängligt från klockan 13.00 (GMT) Fredag till 11.00 (GMT) Måndag.
 Om du köper 500 Star Coins får du alltså 1000 Star Coins!
Köper du en månads Star Rider får du alltså 200 Star Coins istället för 100!

I helgen ;D

Nu i helgen om det är dubbla sc helg så kommer jag bli LT ;D Eller då om det är nästa så blir jag då :/. När jag blir det kommer jag få mer fina kläder. Kommer bli sååå glad om nu imorgon (fredag) stog det på nyheter då deras hemsida att det är dubbla sc helg ;D
Arkiv bild på mig och Rebecca B ;D

Nytt race exklusivt för ponnyer!

Hejsan!
Ett nytt race exklusivt för ponnyer är nytt i denna veckas uppdatering!

Ny tävling:
- Systrarna Penny och Polly är två nya tjejer på Jorvik. De vill bygga en tävling som bara ponnyer får tävla i, och de behöver din hjälp! Rid till ponnypråmen i Fort Pinta och prata med Penny. Du måste äga en ponny för att kunna slutföra dessa uppdrag och ställa upp i ponnytävlingen.
 Prata med Penny!
 
Ponnyer:
- Två till supersöta ponnyer har kommit till pråmen i Fort Pinta. Rid dit och kolla in dem!
 Oemotståndligt söta!

Glasögon och solglasögon!

Hejsan alla!
Ge din karaktär en stark personlighet med ett par glasögon eller solglasögon!

Glasögon och solglasögon:
- För första gången i Jorvik kan man nu köpa glasögon och solglasögon! Du hittar dem i den nya butiken Glasögonfortet i Fort Pinta! Rid dit och kolla in dem!

Om du är en Lifetime-medlem så finns det ett par unika glasögon i Lifetime-shoppen i Moorland!
Du hittar solglasögonen och glasögonen i Fort Pinta!

Ny deluxe-utrustning till din häst!

Hejsan alla!
Ny delux-utrustning till din häst i denna veckas uppdatering!

Ny deluxe-utrustning till din häst:
- Nu har Moorlands deluxe-utrustning kommit till Jorvik! Du hittar den i utrustnings-butiken i Moorland. De matchande benlindorna hittar du i dekorations-shoppen i Fort Pinta! Detta deluxe-set hör ihop med Moorlands deluxe-kläder som redan finns på Jorvik!
 Snyggt Deluxe-set!

Nästa vecka:
- Vi är väldigt glada att kunna berätta för er att glasögon och solglasögon kommer i nästa veckas uppdatering! Våra Lifetime-medlemmar kommer få tillgång till ett speciellt par i Lifetime-shoppen i Moorland!
Ge din karaktär mer still och attityd med ett par coola brillor!

Championat tider

Har nu ordnat så att alla championat tiderna står på högra sidmenyn på min blogg. Om någon av dom är fel så kommentera jätte gjärna detta inlägget eller skicka ett brev till mig tack. Hoppas att ni kommer ha hjälp av det.
Arkivbild från en av Cookies första championat

11/9

Svårt att svara på för mig för jag tycker att alla är roliga.
Men om jag måste välja en är det nog terräng ;D

klipp om friesern

Har nu hittat en film på youtube, fast vet inte hur gammal den är. Tyckte den var bra gjord och värd att titta på någon gång tycker jag ;D Klicka på texten:
https://www.youtube.com/watch?v=rj-JoEZM3pQ
 

1/9 - 2013

Just nu har jag 1283 sc