Nya Araber och en ponny har hittat sin väg till Jorvik!

Hejsan!
Två underbara Araber och en gullig ponny är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Tre nya härliga hästar har kommit till Jorvik. Två Araber och en ponny! Ena Araben finns i Firgrove och den andra i Fort Pinta. Den söta ponnyn hittar du på Paddockön i Skördebygden.
 Supersöta hästar.

Jag överlevde uppdatering 116-t-shirt:
- Som ett tack för att ni var så tålmodiga under förra veckans uppdateringsproblem släpper vi en unik "Jag överlevde uppdatering 116-tshirt"! Du hittar den i t-shirt-butiken i Fort Pinta och i alla småbutiker i Jarlaheim. Denna speciella t-shirt kommer endast finnas tillgänglig under en begränsad tid.

Nästa veckas uppdatering:
- Som ni vet har vi jobbat för att få klart Hästön och vi är glada att kunna berätta att den kommer att släppas nästa vecka! Här kommer en liten tjuvkik på den mysiga Hästön.
Här kommer dina hästar kunna vila upp sig ordentligt.

Med denna veckas uppdatering kommer också en överraskning...

Svängiga Cupcake-kläder! 2014-01-22

Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.
 Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!

Hur ska det gå för Isolde och Loke? 2014-01-15

Hejsan allihopa!
Den spännande fortsättningen på förra veckans mysterium med de förvunna hönorna fortsätter och nya kläder och utrustning har kommit till Jarlaheim i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Förra veckan slutade det inte roligt för Isolde och Loke när Isolde gjorde slut. Kan ny information göra så Isolde ändrar sig? Och var är de försvunna hönorna egentligen? Hur ska det gå för Isolde och Loke? Prata med Filip Sunfield och se om du kan hjälpa till att reda ut det hela!
 Prata med Filip Sunfield.

Nya kläder:
- Nya trendiga kavajer har kommit till G.E.D-shoppen i Jarlaheim. Rid dit och kolla in dem!

Ny utrustning:
- Härligt skotskrutiga schabrak har kommit till hästaffären i Jarlaheim! Vilka är dina favoriter?

Lär känna invånarna i Skördebygden! 2014-01-08

Hejsan allihopa!
Nu är julen på Jorvik över för den här gången, visst har det varit en härlig tid? Snön har töat bort, de vackra blomklädda fälten syns åter igen och nya äventyr väntar!

Nya uppdrag:
- Visst har ni varit nyfikna på att lära känna invånarna i Skördebygden lite bättre? Rid och prata med Jill i Jarlaheim, mystiska saker sker i Skördebygden och hon har något spännande att berätta. Vill du hjälpa till och reda ut mysteriet? 

För att kunna göra uppdragen måste du ha träffat stadsvakten Gavin tidigare.
 Kan du hjälpa Jill lösa mysteriet?

Nya kläder:
- En helt ny supersnygg modell av ridstövlar har kommit till skoaffären i Jarlaheim. Rid dit och kolla in dem! Dessa snygga dojor finns i flera olika färger.

Fika med dina vänner! 2014-01-02

Hejsan!
Hoppas alla har haft en härlig jul och ett fint nyår! Vi börjar det nya året med att släppa en alldeles ny funktion, Café! Och vad passar bättre än att ta en fika med dina vänner såhär efter julledigheten?

Café:
- Våra fantastiska caféer på Jorvik öppnar upp portarna så att du och dina vänner kan avnjuta en trevlig fika tillsammans. Rid till ett utav caféerna på Jorvik och sätt er ner så kommer en servitris inom kort och tar er beställning! Beställ en god kopp te och en mumsig munk, eller varför inte en bit nybakad hallonpaj och en iskall jordgubbsmilkshake?

Om ni vill chatta med varandra när ni fikar trycker ni helt enkelt på 'Enter' på tangentbordet så kommer chatt-rutan upp.
 Fikadags!