Hjälp Karl Franz af Silvergaffel! 2014-03-12

Hejsan!
I veckans uppdatering får du hjälpa Baronessans avlägsna släkting Karl Franz af Silvergaffel att förverkliga sin dröm!

Nya uppdrag:
- Vingården har länge saknat en ordentlig restaurang som lever upp till Jorvikbornas höga förväntningar. Men nu behöver de inte vänta längre! Baronessans släkting Karl Franz af Silvergaffel har stora planer och tänker öppna en storslagen restaurang på toppen av Vingårdens gods. Rid och prata med Baronessan och se om du kan hjälpa till med något!

Nya kläder:
- Nya svängiga kläder finns nu i butikerna på torget i Jarlaheim. Dessa kläder tillhör det nya swag-setet, rid dit och kolla in dem!
 Coola kläder för coola ryttare!

Nytt smink:
- Sväng förbi skönhetssalongen Heavy Metal Scissors i Jarlaheim och kolla in det nya fin-fina sminket som har kommit till salongen! På grund av en bugg kunde en del spelare köpa det redan förra veckan men nu finns det tillgängligt för alla.

Levla dina nya hästar:
- Med många hästar i stallet blir det många timmar i ridspåren, men nu har XP:n för varje tävling ökat och det går nu tre gånger så snabbt att levla upp dina nya hästar!

En ny skönhetssalong och nya rockiga kläder! 2014-03-05

Hejsan allihopa!
En riktigt häftig skönhetssalong och en rockig butik har öppnat i Jarlaheim i denna veckas uppdatering!

Ny butik:
- Ett gäng med tuffa kläder har kommit till en nyöppnad butik i Jarlaheim. Rid dit och kolla in de nya coola kläderna!

Nya skönhetssalong:
- En ny skönhetssalong har öppnat i Jarlaheim! Denna rockiga salong heter Heavy Metal Scissors och erbjuder häftiga frisyrer och smink för den som vågar sticka ut från mängden.
 Riktigt coola kläder!

Dagliga uppdragen hos familjen Goldspur:
- Kom i håg att fortsätta med de dagliga uppdragen hos familjen Goldspur denna vecka. När du går upp i rykte hos dem så låser du upp nya uppdrag och nya utmaningar!

Nya dagliga uppdrag och nya kläder! 2014-02-26

Hejsan allihopa!
Bygg rykte hos familjen Goldspur för att få tillgång till uppdrag, kläder och tävlingar i denna veckas uppdatering!

Ny dagliga uppdrag:
- Nu är det dags att bygga rykte hos den härliga familjen Goldspur i Skördebygen! Familjen Godspur är inte så svåra att ha och göra med så ditt rykte hos dem kommer att öka snabbt. När ditt rykte går upp ett snäpp kommer du låsa upp nya roliga uppdrag, utmanande tävlingar, läckra kläder och utrustning och en och en annan överraskning!

För att kunna göra uppdragen måste du ha gjort uppdragen där du träffar familjen Goldspur och familjen Sunfield för första gången och hjälpt dem att hitta de försvunna hönsen.
 Bygg rykte hos familjen Goldspur!

Nya kläder:
- En ny butik full av kläder och utrustning av högsta kvalitet har öppnat uppe hos familjen Goldspur. Rid dit och kolla in det senaste modet på Jorvik!
Hur fina är inte dessa ridbyxor?

Hästön:
- Det är nu billigare att skicka iväg din häst till Hästön (gäller både lyx- och budgetvistelse). Baserat på feedback från er spelare har vi sänkt priserna för att skicka din häst till Hästön på semester. Nu kan förhoppningsvis fler hästar få lov att åka iväg och vila upp sig!

Nya vackra hästar har anlänt! 2014-02-19

Hej allihopa!
Fler söta Arabiska fullblod, en vacker Selle Francais och en ny frisyr till de Arabiska fullbloden är nytt i denna veckas uppdatering.

Nya hästar:
- Två fina Arabiska fullblod i färgerna Sabiano och Brun och en vacker vit Selle Francais har kommit till vår kära ö. Du hittar dem i Valedale och i Silverglades hästsportcenter.
 Vilka skönheter!

Häststylist:
- En ny frisyr till de Arabiska fullbloden finns nu hos Häststylisterna på Jorvik. Häststylisternas butik har också fått sig ett ordentligt lyft och du kan nu se din hästs nya frisering i fler kameravinklar. Rid dit och kolla vilken frisyr ditt Arabiska fullblod passar bäst i!