Halloween är här!

Hej allihopa!
Halloween har kommit till Jorvik och invånarna har förberett sig ordentligt i år!

Nya uppdrag:
- När Halloween kommer så kommer också spöken! Prata med Mrs. Holdsworth, hon verkar veta hur man ska handskas med dem. Det verkar krylla av spöken på Jorvik, se hur många du kan hitta! Om du är snäll mot dem så kanske de ger dig en tacksamhetsgåva...
 Buuuuuu!

Halloween-butiker:
- Passa på att klä ut dig! Lite överallt på Jorvik finns det butiker med Halloween-tema. Där finns det allt från Halloween-masker till läskig utrustning till din häst!
Vem ska du klä ut dig till i år?

Halloween-smink:
- När du väl klär ut dig, varför inte sminka dig i samma tema? I skönhetssalongerna på Jorvik finns det flera läskiga sminkningar att välja mellan!

Äpplen i baljor med vatten:
- Lite här och där på Jorvik finns det tunnor med äpplen utplacerade, precis som i den gamla leken "Äpplet i tunnan" ska du fånga ett äpple utan att använda händerna. Äpplena kan vara svåra att få tag i då de är mycket hala, men om du misslyckas är det bara att försöka igen!

Den fantastiska Skördebygden!

Hej allihopa!
Idag är det en mycket stor dag för alla på Jorvik, den härliga Skördebygden öppnas för de som har slutfört alla uppdrag hos Byggmästare Donald och därmed reparerat bron! För att få tillgång till Skördebygden måste du också vara Star Rider och i level 4 eller högre.
 Välkommen till Skördebygden!

Inte hunnit klart?
- För att komma in i Skördebygden så måste du ha slutfört arbetet med att reparera bron mellan Silverglade och Skördebygden. Du kan påskynda reparationen genom att handla byggvaror hos Billy Bulldozer som finns stationerad på G.E.D's byggplats i norra Moorland. Du måste dock utföra de fyra reparationsstegen Byggmästare Donald ger dig (dvs göra alla de normala gula uppdrag han ger dig) för att bron slutligen ska kunna passeras, även om du gör allt så klart som möjligt med Billy's varor. Ju fler uppdrag du utför desto fler olika varor har Billy att erbjuda dig.
Hej Billy Bulldozer!
 
Vad finns då på andra sidan?!
  • Mängder av nya uppdrag!

  • Det berömda Jorvikstallet!

  • Nya roliga tävlingar!

  • Den pampiga byn Jarlaheim!

  • Fyra nya hästar att köpa!

  • Nya affärer med saker för både dig och din häst!

  • Nya fin-fina paddockar!

  • Spännande karaktärer att lära känna!

  • Och mycket mycket mer..
 
Välkommen till maffiga Jarlaheim!
 Underbara solrosfält!

Detta är bara ett litet urplock av det som finns i den vackra Skördebygden, rid runt och utforska detta spännande område, lär känna de nya härliga karaktärerna som bor i Skördebygden, och bli en del av dess historia!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många!
Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått!

Erbjudandet är tillgängligt från klockan 13.00 (GMT) Fredagen den 18 oktober till 11.00 (GMT) Måndagen den 21 oktober.
 Om du köper 500 Star Coins får du alltså 1000 Star Coins!
Köper du en månads Star Rider får du alltså 200 Star Coins istället för 100!

Dag 2 uppdragen med bron!

Jag läger nu ut uppdragen för dag 2 med bron ( knske lite sent men ja ja :P)

Glorious Horses!

Jag och Nadia starland har nu skappat en nu klubb vid namn Glorious Horses ;D
Vi har skivit ditt Datum och Tid som den skappades! ;D
 
Glorious Horses är en helt nu klubb som kommer sattsa stort på event och Aktiviteter. Nu i början kommer vi ha från 4-7 aktiviteter / Event i veckan, samt möte varje söndag och en större tävling på lördagar. Tävlingen är mot andra klubbar i lite allt möjligt, klubbarna som är med i tävlingarna varje vecka hittills är jorvik Puppies Famly ( ägs av Emma Southknight ) och Rebecca Rainstars klubb ( hennes klubb är inte startad än men kommer komma med när den skappas ). Tävlingen kommer vara klubb mot klubb dom mesta gångerna fast kommer ske på andra sätt också lite då och då. Vi kommer ha tema varje vecka med aktiviteter som passar temat. Hittills är det planerat att första aktiviteten börjar nu på måndag eller tisdag nästa vecka ;D
 
Är du intresserad kommentera detta inlägget eller skicka brev till mig på spelet ;D 

onsdagens uppdrag!

Här är Första dagen uppdrag med att laga bron: ( blev ett väldigt långt inlägg )



oj förlåt glömmde beskära bilden från chatten men hoppas det inte gjorde något nadia <3
"aj står lite nära va?"
 
En nu funktion som kom nu med uppdragen är att man kan se hur långt man har kvar tills bron är helt fördig och man kan gå över.
 
En till sak kom sedan är att efter varje uppdrag man gör varje dag får man en belöning som är saker man kan laga bon med. Undrar om det kommer komma många såna här uppdrag i fortsättningen ;D

Dags att laga bron!

Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!

Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv... 

Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!
 Hjälp Donald laga bron!
 
Kommentar: yess deta betyder att vi kommer kunna komma in i SB nästa onsdag. Och som ni ser värkar det som att dom har lagt till alla hus och detaljer nu ;D

sprid vidare

det här inlägget är skrivet av Amanda lightfield som händ henne irl och som jag tycker är viktigt att alla ska veta att sånna här saker kan hända och för jätte gjärna vidare detta här. Det som hände henne är sant!!
 
Jag tänkte ta och berätta hela historien för er om vad jag varit med om IRL sedan kvällen den 3 oktober - det är ingenting roligt men det måste komma ut, ni måste få varnas och veta att det kan hända alla. När man minst anar det.

Jag vaknade som vanligt på morgonen fredagen den 4 oktober, jag hade kvällen innan inte haft riktig koll på min mobil men på morgonen så pratar jag ju alltid med massor av folk - samtidigt som jag är påväg till skolan. Jag märker dock att inget stämde - jag hade ingen service på min mobil trots att min pappa hade full och vi båda har abonnemang från 3. Jag trodde det var min Iphone som strulade så flera gånger under dagen så startade jag om den och försökte med allt, men det stod fortfarande ingen service på den. Klart jag blev lite rädd - hur skulle jag kunna nå min pappa som skulle vara iväg länge? Det slutade med att jag använde skolans WIFI och skrev på imessage till min syster att be min pappa hämta mig efter skolan så han får köra hem mig iallafall innan han drar iväg med min syster. 

Pappa kom och jag hoppade in i bilen, vi ställde oss och parkerade bilen utanför willys och pappa ringde till 3, där sa dom att jag ska testa ta ut simkortet när jag kommer hem. Visst tänkte jag och vi började köra hem. Men pappa sa att han skulle köpa Mcdonalds till mig eftersom jag inte ätit - jag kunde ju inte säga nej till det. När vi nästan var framme så ringer pappas mobil, det står att det var jag som ringde. Klockan var ungefär 15:00 och jag hade fortfarande ingen service på min mobil. Jag svarar och sitter o säger "hallå? hallå?" och väntade på respons. HELT plötsligt hör jag en killes röst som säger "hallå" och jag lägger på telefonen i FULL panik och tårarna började rinna, vad var detta? hur kunde personen ringa från mitt nummer?.  Killen i telefonen skickade iväg SMS och blev nästan sur på de jag inte svarade. Han SMSade från MITT nummer och han låtsades vara medlemmar i min familj. Det som fångade intresset mest var att han när han skulle låtsas vara min syster skrev han ett namn som hon kallades för FLERA år sedan, det var någon som kände till mig och min familj väldigt bra.

Vi ringde såklart direkt till 3 och dom var lika chockade som vi, detta skulle ju vara helt omöjligt. Vi pratade och försökte komma på hur det hänt och deras tekniker blandades in - enligt dom skulle det vara en app men nej, det tror jag verkligen inte eftersom att den tog över mitt abonnemang. Det var precis som att jag fått ett nytt sim och aktiverar det då försvinner abonnemanget från mitt gamla sim. Men Lillemor från 3s kundtjänst hjälpte oss enormt - vi spärrade mitt gamla nummer och jag fick ett helt nytt nummer och ett nytt simkort. Tack♥ Var allt jag kände och trodde nu allt var över. Vi polisanmälde hela händelsen och sedan trodde vi det bara var att vänta o se om polisen hittade något - nu skulle ju allt vara över. Men jag hade fel..

Jag loggade in på MITT3 där jag kunde se alla loggar på vad han gjort - det syntes massa olika nummer som han har ringt och SMSat. och han hade även köpt ett betal SMS och ringt till GREKLAND?!. Han hade ringt massor av banker och konstiga nummer och oron började byggas inom mig, vi ringde 3 och polisen direkt - dessa 70 kr slipper vi betala och polisen får alla nummer personen hört av sig till under hackningen. Alla poliser är chockade över vad som hänt och de tar tag i utredningen ganska snabbt.

Vi kollade upp vissa av dessa nummerna och hittade ett intressant som personen smsat mycket med - han hade samma namn som en stalker som varit efter min syster och massor sedan de träffades för flera år sedan - och dom träffades 1 gång. Han har sökt upp hennes nummer, ringt olika familjemedlemmar för o få reda på vilket som är hennes. Han bröt sig även in hos grannen en gång och sov på deras soffa - då hade han även skrivit på ett brev som la i vår brevlåda. Han har skickat brev till henne och sökt upp henne på massa hemsidor. och nu visste vi att detta har en koppling till honom.

Den 14 oktober får pappa hem 2 olika papper - Ett var för ett SMSlån och det andra var från kreditupplysningen. Oron växte och blev enorm inom mig - jag började gråta. Vad har han hunnit göra ? ge oss en massa skulder och sådant. Vi kontaktade polisen direkt och medans pappa var i telefon med dom så ringde jag min syster. Hon berättade för mig att pappa fått 2 röstmeddelanden från stalkern som vi kallar honom. Detta var inget pappa berättade för mig. Det första hade varit att han bara satt och andades och i det andra så hade han sagt "Det är snart dags att komma till ***********" och rabblat upp massa namn som han ska ha med sig hem till oss. 

Polisen fick veta allt och just nu är det vi varit med om olaga hot, bedrägeri och dator intrång så personen som gjort detta får nog ett ganska hårt straff. 

Det blev väldigt mycket text nu, om ni orkade läsa allt är det ett under. Varför skriver jag ut detta här? Jo för att varna er att allt är möjligt och kan hända, detta är som en varning till er att ni ska vara väldigt försiktiga med vad ni gör och ni måste verkligen hålla koll på era mobiler och tänka på vem som får erat nummer. Försök även hålla det borta från internetsidor - folk kan lätt söka upp numret. Jag vill det bästa för er och jag vill slippa att ni hamnar i denna positionen. 

Jag just nu mår så himla dåligt och har inte ens varit och jobbat idag, jag är orolig/rädd/besviken/arg. Det går inte att beskriva. 

Sprid gärna orden vidare - just för att varna och få folk att bli uppmärksamma.
 
"Ni kan också gå in på hennes blogg och läsa det där om ni vill det ;D snowgaze.blogg.se"

Intervju inför Skördebygdens öppnande!

Inför den stundande releasen av Skördebygden har vi intervjuat Marcus Thorell, Game Director på Pixel Tales som utvecklar Star Stable som svarar på lite frågor om det nya området!

Hej Marcus! Tack för att du tar dig tid och pratar med oss, vi har fått den glädjande nyheten att ett nytt område ska öppnas i slutet av oktober?
- Under sommaren och hösten har teamet arbetat intensivt med att färdigställa det nya området på ön Jorviks sydvästra hörn. Området kallas Skördebygden och där finns bland annat Jorvikstallet en efterlängtad plats som många av våra spelare har väntat länge på. Det känns väldigt kul för hela teamet att vi äntligen ska få öppna Skördebygden och vi hoppas verkligen att alla ska tycka att det är lika roligt och fint som vi gör!
 Nya området Skördebygden

Hur stort är det nya området egentligen och vad kan spelarna kan förvänta sig?
- Detta är den största enskilda releasen vi någonsin har gjort sedan spelet lanserades och det är oerhört mycket som ska på plats för att området ska fungera, och samtidigt bli till en riktigt bra spelupplevelse! Det är viktigt för oss att spelarna uppskattar det vi gör och att vi möter deras förväntningar. Spelarna kommer att få uppleva ett fantastiskt vackert bondelandskap med rustik bebyggelse som befolkas av en rad nya spännande personer. Spelarna kan redan nu (sedan förra veckans uppdatering) se på kartan i spelet hur stort det nya området är.

Skördebygden är fylld med nytt fantastiskt innehåll. Det finns massor av nya karaktärer att lära känna, mängder av nya fina byggnader att besöka, landskap att utforska och inte minst den anrika staden Jarlaheim. Skördebygden har även fått nykomponerad, stämningsfull musik. Redan från början får spelaren nya spännande uppdrag, en utmanande tävling, massor av affärer fyllda med nya saker, och mycket mer!

Oj! Det låter spännande! Kommer huvudberättelsen fortsätta här med?
- Berättelsen kommer definitivt fortsätta här när spelarna bekantat sig mer med området och med de nya karaktärerna. Exakt hur och när storyn fortsätter där ska vi inte gå in på nu. Men jag tror att en del av de spelarna som spelat genom alla existerande uppdrag i huvudberättelsen kanske har en liten aning om vad som kommer att ske där....
Nya området Skördebygden

Vilka spelare kommer att ha tillgång till Skördebygden?
- Till skillnad från när vi släppte Gyllenåsarnas dal (då man behövde vara level tolv för att komma in i området) har vi valt att alla som är Star Riders, och minst level fyra, får tillgång till Skördebygden. Detta för att så många som möjligt ska få uppleva allt det nya och fina som har gjorts!

Att det kommer uppdrag som spelarna måste utföra innan de kan komma till nya området kunde vi nästan gissa. Vi anar också att den trasiga bron över floden vid Nilmers högland är inblandad i det?
- Det stämmer mycket väl! Det kommer släppas en hel del roliga uppdrag som går ut på att reparera bron, som än så länge är den enda vägen till Skördebygden. För att alla som vill ska kunna nå det nya området på releasedagen kommer vi släppa de uppdragen redan veckan innan. Utför man alla uppdrag varje dag under veckan kommer man ha direkt tillträde till Skördebygden på releasedagen. Så kämpa på!

Så till sist, hur ser den närmaste framtiden ut?
- Vi ser fram emot ett nytt spännande år där Star Stable ska fortsätta utvecklas med nya funktioner, uppdrag, saker och fina hästar. Huvudberättelsen kommer också fortsätta och spelaren kommer märka att Linda, Alex, Lisa och Anne får mer framträdande roller. Vi vill inte säga för mycket men något stort är på väg att hända!

Tack så mycket för intervjun Marcus! 

Snoweagle! <3

Nu på morgonen köpte jag Snoweagle, han är en jätte vacker andalusier <3
Namn: Snoweagle
Smeknamn: Eagle
Kön: Hingst
Ras: Andalusier
född: 2008 "5år"
Datum: 17 Januari

pengar

En sak som hade varit jätte bra var om man kunde byta js mot sc, fast den idéen tycker kanske inte starstable teamet om pågrund att då vill kanske ingen köpa sc längre utan istället spara js och byta mot sc. Man kunde ha att 5000 js kunde man byta mot 5 sc och 10000 js mot 10 sc.. det låter kanske väldigt snålt men det hade varit jätte bra om man försökte tjäna sc det går sakta men ändå framot och skulle varit bätre än att inte kunna byta js mot sc alls <3 Hade varit bra om det kom ett post kontor till skördebygden som man kunde lämna in pengar och då kanske byta js mot sc. Jag tror att alla skulle vilja att man kunde ha mer än 10000 js åt gången, om det inte får plats i ryggan hade det ju varit jätte smart ;D
arkil bild på mig och moon med jätte fin utsickt <3
 

hihi ;D

kan ni gissa vem det blev? hihi ;D

Dagens fråga

Jag rider irl men har dock ingen egen häst ;D

ännu mer saker...

...har kommit som vi tror är tecken till skördebygden, en lastbil har kommit som står parkerad lite innan bron, Det har kommit en bomm med ett minus tecken i slutet av bron som kanske betyder att dom kommer laga bron utan att vi kan komma ut på det, och det är några betong brickor ganska nära lastbilen också. Detta betyder kanske att vi kommer ha nyta av dom sakerna när vi ska laga bron igen.
(kom till andra sidan av bommen på bilden ;D)
Nu är vi nära... innan en månad kommer vi vara inne i jorvik stallet och galoppera över ängarna i full dröss..... och då längta tills vi kommer in någon annan stans ;D

Andalusierna

Andalusierna är bara för fina <3 
Den vita koster 990 sc
Den bruna kostar 690 sc
Och den gråa 890 sc
 
Alla andalusier har samma bonusar som frieserna Styrka + 3, Disciplin + 2 och Vighet + 2.  
Man måste vara i level 8 för att få köpa en andalusier.
Ras fakta: Andalusiern kommer från södra spanien och härstammar från de medeltida spanska hästarna. Dessa majestätiska springare används i all slags ridsport. De är lättlärda och härliga hästar med ett vänligt lynne som är populära runt om över hela jorvik.

Andalusier och stall-utrymme!

Hejsan!
Andalusier har kommit till ön och antalet stallplatser i ditt hemstall har ökat i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Dessa tre vackra Andalusier har kommit till Vingården! Rid dit och kolla in dem! För att kunna köpa en Andalusier så måste du ha nått upp till level 8.
 Vackra andalusier!

Stall-utrymme:
- Vi har ökat antalet stallplatser och du kan nu ha totalt 10 hästar i din ägo, 9 i hemstallet samt den man rider på för tillfället!

Kommer snart:
- Vi jobbar också på en ny funktion som går under arbetsnamnet Hästön. Tanken är att ni i framtiden ska kunna släppa ut era hästar på bete på den fina ön Hästön. Där kommer de få en välbehövlig semester och när du vill hämta tillbaka dem kommer de vara fräschare än någonsin! Du kommer också att kunna äga så många hästar som du vill och aldrig behöva sälja en häst för att de inte får plats i ditt hemstall! Det kan vara mycket jobb att ta hand om 10 hästar och vad passar inte bättre än att låta de hästar du inte rider så ofta åka på en härlig semester?!
 
Kommentar: omg va fina andalusierna är.... dom har värkligen uppfylt mina förväntningar med dom <3 Super bra med 10 stallplatset istället för 8, så nu behöver man inte oroa sig så jätte mycket än så länge :P och ännu bättre kommer det bli sen när hästön kommer och man kan ha så många hästar som helst.. Bättre kan det ju inte bli ;D Denna uppdateringen var värkligen en 10/10 

Fiske och åskviggen

yesss efter allt slit blev jag i förr går populär med fiske klubben ;D Nu är då nästa måll som är 6000 xp så saknar då dock jätte många xp till det men det är bara att kämmpa på med det som jag har gjort. Har just nu 3145 xp så har 2855 xp kvar :/
Med åskviggens cirkel har jag slarvat jätte mycket med också men nu det sista har jag försökt gjort dom varje dag, så är väldigt snart populär där också ;D fast som tur går det fortare att gå upp i dena fraktionen då man får 30xp för varje spricka och man får 15 för varje fiske grej, så det går nästan så man kan säga dubbelt så fort att gå upp i xp 

Skördebygden.....

....har jag tänkt på väldigt mycket just nu, särskilt när tjuvtitt videon komm. När det öppnar vet ju ingen (förutom starstable teamet/ dom som jobbar med det), det ända vi vet är att det kommer öppna i slutet av oktober. Nästan alla tror att det kommer öppna den 23 eller 30 oktober pågrund av att det är dom sista onsdagarna i oktober. Ni tänkte nog först att det är ju nästan självklart att dom kommer vänta och lägga ut skördebygden den 30 då det är sista onsdagen, men sen är det ju haloween närmast den 30 oktober och då kommer det säkert en haloween uppdatering. Då hoppas många av er att det kommer komma den 23 oktober och en haloween uppdatering den 30 oktober.
 
 
Men jag har en tanke på att haloween uppdateringen kommer ha med södra jorvik att göra, vrf? jo för att föra årets haloween uppdrag handlade om att man skulle prata med ett spöke som jag tror hette Josh och man skulle hjälpa han med att hitta sin frus gravsten (rätta mig om jag hade fel det var något med hanns fru). Josh hade mist sin fru då han hade gått / ridit över bron från eller till skördebygden då han varit på den hade den rasat och gått sönder, och han dog och blev ett spöke. Nu i haloween föra året hade han då kommit tillbaka från de döda för att hitta sin fru igen då vi skulle hjälpa han (dom som gjorde uppdagen då förstår nog det jag säger ).
 
Så nu har jag en anning om att han kanske kommer tillbaka igen detta året och kanske hjälper oss att laga bron för att inga mer ska råka ramla ner för stupet eller att han vill att vi ska säga till någon att dom måste laga bron så inte samma olycka händer igen som med "Josh" . Detta är bara vad jag har funderingar på vad starstable teamet har kommit på med att vi ska komma över bron. Visst tänker säkert vissa nu att nej vi vill häldre att skördebygden öppnar den 23 oktober då det inte är lika långt dit då som om det öppnar den 30 oktober. Men vill ni ha att skördebygden öppnar med sammband med roliga haloween uppdrag eller att det öppnar tidigare? Jag hade tyckt det hade varit jätte skoj om det blev så som jag trode, fast jag kan ju vara ute och cykla också ;D
 
Arkiv bild på "Josh" från föra årets haloween
PS. han hete visst inte josh vet inte vad jag hade fott för mig det han hette mr. hill hihi :P DS.

södra jorvik

Förra veckan la starstable teamet ut fyra sneck peack bilder på deras facebook sida:
 
Sedan i onstags uppdaterade dom kartan så nu ser man det dom håller på med.
 
 
 Och nu i torsdags la dom ut en tjuvtitt video.... 
 
Skördebygden kommer öppna i slutet av oktober ;D
OMG vad fint det är! Grisarna är för sötta <3, ser ni det kommer komma championat nu när det öppnar också.. man kan se ett championat bakom huset med grisarna. Hästarna som går i hagen kanske betyder att man kommer kunna släppa ut hästarna i hagar... hur grymt hade inte det varit. OCh hästarna man ser på bilden har tre olicka färger från dom som vi brukar se i stallen här i resten av jorvik är dom ju bara den bruna färgen. Jorvik stallet var ju bara helt underbart vackert... tänk att bo där med hagar runt stallet och fullt med nya affärer nära huset... är nästan 100% säcker på att jag kommer flytta dit när det öppnar, och att man bara kan dundra fram i galopp över åkrarna <3 På Paddockön finns det säcker en paddock ( det hör man på namnet ) och hoppas på att ett ridhus ska finnas där eller bredvid jorvikstallet. Hoppas grymt mycket på att det kommer komma dressyr, vi har ju hittat det i filerna. Längtar så mycket just nu det kommer ju innom en månad <3

Star Stable fyller 2 år!

Hejsan!
Hipp hurra, Star Stable fyller 2 år idag! Det innebär att vi har haft Star Stable öppet i hela två år.

Mycket har hänt det senaste året, vi har bland annat släppt hästfunktionen, husdjur har kommit till Jorvik, ponnyer och många av andra fina hästraser har släppts, Championat har öppnats, och berättelsen om dig och Jorvik har fortsatt. Detta tycker vi är värt att fira!

Födelsedagspresent:
- Rid till närmaste brevlåda och kolla in din post, där ska en fin present finnas! När du loggar in får du också 200 Star Coins! Dessa två presenter finns tillgängliga till och med nästa onsdag den 9:e oktober så glöm inte bort att logga in innan dess!
 Star Stable fyller 2 år!

Fyrverkerier:
- Fira ordentligt med fyrverkerier! Utanför Moorlandstallet, i Fort Pinta och utanför Silvergladebyn så finns det speciella fyrverkeri-stationer där du och dina vänner kan fyra av raketer tillsammans!

Födelsedagsbutiker:
- I Moorland, Fort Pinta, och Silvergladebyn finns speciella födelsedagsbutiker med fin fina Star Stable-prylar till väldigt låga priser. Skynda fynda, dessa butiker kommer endast vara öppna tills nästa onsdag!

Tack för att ni spelar och gör Star Stable till det bästa hästspelet någonsin!